Zuikkailtiin het aamusta kylille hoitamaan asioita. Olen osa-aikanen opiskelija, opinnot suoritetaan työn ohella, mutta arvatkaappa onko työkkäri asiasta samaa mieltä. Voi herranen aika että...ei pysty. Ei kykene aina ymmärtämään niitten toimintaa. Meikäläiseltä on nyt jäädytetty kaikki etuudet siihen asti kunnes ovat saaneet kaikki tarvitsemansa todistukset ja kaavakkeet täytettynä kolmin kappalein. Ja ennen kun joku työttömyysturvalautakunta asian käsittelee, saattaapi olla jo vuosi vaihtunu. Kumpa saatais ostettua se paikka, mitä ollaan mietitty, alkaisin siinä yrittäjäks ja pääsis noitten kelan ja työkkärin kans puljaamisesta. Mikään ei oo niin vastenmielistä kun jonku kelan kans säätäminen.
Muuten oon relannu ja nautiskellu elokuun viimosista päivistä. Relannu? Eilen tuli töitä tehtyä aamu kasista ilta ysiin. Kukin tyylillään relailee. Tärkeinä on kuitenki se, ettei tee koko ajan samaa, se puuduttaa. Välillä mietin tulevaa lauantaita, mutta en oikeen osaa pelätä sitä, vielä, jännittää kyllä. Ehkä olis syytä pelätä...Sään puolesta näyttäis olevan kaikki kohallaan, lämpöö alle 20 astetta. Tiiä sitten miten luotettavia tietoja on tässä vaiheessa saatavilla. Viime sunnuntai esmes oli törkeen kuuma. Hilputtelin pikinit päällä koko päivän, oli niin kuuma. Vesisatteesta viis, kunhan ei olis helle!
Huomenna alkaa sitten parin päivän hiilaritankkaus. Juon maltomehukiisseliä maltillisesti. Kaikkina päivinä syön muuten mulle normaalia ruokaa, paitsi lihaa ei enää huomisen jälkeen. No kappas, eikös se jännitys taas alakanu kourimaan. Kourispa joku muukin.