Nyt kun tämä dramaattinen työpäivä on ohi (edelleen samoissa hommissa, ei alan vaihtoa tulossa), voi alkaa keskittymään huomiseen juoksuun. Ja unohtaa kaikki ikävät työasiat. Mitenkään erikoisesti en ole tankannu, vähän normaalia enemmän pottua ja ruisleipää, eikä muuta. Illan automatkalle otan litran pullon laimeeta hunaja-sitruuna-maltosekoitusta. Tässä vaiheessa sitä miettii, että meneekö tämä nyt oikein ja pitäsikö tankata enemmän vai ei. Ristiinan juoksu meni hyvin edellisen illan pienellä maltotankkauksella. Luotan siihen. Jos tässä kohta alan ahtamaan pastaa, tulee vaan täys ja tönkkö olo, mielummin pitäydyn nestetankkauksessa. Sitäkin maltillisesti. Sillä, että en vaihda ruokailutottumuksia, varmistan myös sen, että kaikki ylimääränen ehtii tulla ulos ennen huomista juoksutapahtumaa. Pääsee matkaan kevyesti.
Kaikki ruumiinjäsenet on paikallaan ja kunnossa. Pikkusen on räkänen olo, mutta siinä ne tiehyet viimeistään alkuhengästyksessä aukee.
Taktiikka puolimaratonille: Juoksen minä juoksen ja stiigalla loput.
Pitääkin muistaa printata foorumilta ranteeseen kilometriaikataulusuunnitelma. Tosi professional meininkiä kuntojuoksijalta...Hui hui hui, jännittää ihan tosissaan! Tavote on alle 1.47. Täältä tullaan Tampestere!