Puin juuri tänään ostamani Haltin naisten lahkeelliset alkkarit juoksuhameen alle ja en voi muuta kun todeta tehneeni hyvän ostoksen. Oli mukavan vilposet juosta, nahka ei hiertäny sisäreisiä ja olivat kaikin puolin mulle sopivat. Tämä oli synttäri- ja kehumislahja no. 1, itselleni. Sisareni toi ompelukoneen lainaan, joten ei muuta kun hamekauppaan ja uusia malleja suunnittelemaan!
Juoksin 40 minuutin peruslenkin vanhoilla Adduilla. Tuntu hassulta juosta niillä treinereitten jälkeen. Pitänee vaihtaa tossuja eri lenkeillä vähän usseemmin, ettei jalka totu liikaa vain yksiin kenkiin. Mahtavaa, jos mulla olis eteinen täynnä juoksutossuja! Ja kaappi täynnä juoksuvermeitä! Enhän ole yhtään materialisti?!!!


Olipa ihanata juosta! Pääkipu hävis 50 metrin jälkeen, lenkki tuntu kevyeltä ja sykkeet on pudonneet normaaleiksi räkätaudin jälkeen (keskisyke n. 140). Pohje ei vaivannu tänään ollenkaan ja jalat palautuneet hyvin sunnuntain pitkästä lenkistä. Pystyin nyt suht hengästymättä puhumaan koko matkan opeteltavaa näytelmän tekstiä. Vilkutin naapureille ilosesti, tää on niille jo ihan tuttua, että naapurin tyttönen yksin puhelee. Toisin oli viime syksynä, kun juoksin kanteleen kanssa 400 metrin rinkiä ja lauloin samalla, sitä hyö pikkusen ihmettelivät.