Ilta treenissä tuli tanssahdeltua sen verran, että jätin juoksut juoksematta. Viime yönä tuli ihan outo tuntemus kehoon, tunsin kunnon kohoavan:) Vai liekkö ollu unta? Kehosta pursus energiaa tänäänkin ja työt suju hyvin. Hyvä meininki jatkukoon!

Oon tässä arponu tankkausjuttuja, juomajuttuja ja aikataulujuttuja. Maraton alkaa yheltätoista. Pitää herätä törkeen aikasin, että ehtii vähän syömään jotain kiinteetä. Tai sit jätän kiinteen ruuan syömättä ja juon maltomehukeittoa. Jos kiinteetä aikois syyä, pitäsi puurot vetää naamariin jo aamu kuudelta. Juu ei kiitos. Ei niin aikasta heräämistä.

Tänään join maltomehukeittoa noin litran, jossa oli mukana puol desiä maltoa. Ei mitään havaintoo riittääkö se. Huomenna vähän lisään määrää. Muttei kohtuuttomasti, että ei roppa mee tukkoon. Alkaa jo aika aktiivisesti jännittämään. Aina kun tulee joku tauko, ettei oo mitään tekemistä, ajattelen juoksua. Lopullisen juoksutaktiikan teen matkalla. Se on niin päivästä kiinni, lähteekö pikku riskillä juoksemaan ja varautuu loppumatkan kärsimyksiin vai sattuuko olemaan sellanen päivä, että haluaa juosta varman päälle ja se sitten näkyy loppuajassa. Fiilishaahuilua loppuun asti!