Meitsillä on juoksuharrastuksen yks vuotis juhlapäivä! Sitä piti jotenki juhlia, mutta tais siirtyä juhlat huomiseen. Aattelin juosta vetoja juhlan kunniaks, vaikka niin ei juosusuunnitelmassa luekkaan. Mutta sitähän voi muuttaa, kun ite oon sen tehnykki.
Ostin kyllä kehumislahjoja, mutsin antamilla synttärirahoilla. Kuopijjon soppailusentteristä tarttu mukkaan veden ja tuulen pitävä huppari ja häämekko. En mie ole naimisiin menossa, mutta sisko on. 
Eilen oli herätys klo 7.00. Tunnin teen juomisen jälkeen juoksutossut jalkaan, MP3 korville ja mänöks. Lämmintä oli 10 astetta ja niin hiljasta, että hämmästytti. Koko noin 23 km matkalla ei tullu kun yks linjuriauto vastaan. Viimeistään nyt tuli todistettua lämmön vaikutus sykkeisiin. Koko matkan pysy alle 150, jopa loppumatkan pitkissä ylämäissäkin. Lenkin keskisyke oli 135 ja aikaa meni 2h 4 min. On nuo sykkeet yhtä mystiikkaa mulle. Helposti kulki koko matka, mutta niin pitääkin, kun kuukauden kuluttua pitäis pystyä kokonainen maratooni juoksemaan. Polvet vähän rasittu. Ja siks harjoteltiin (siipukka oli tietysti mukana) loppumatkalla kans polviensäästöjuoksutyyliä, sellasta, miten vanhat vaarit juoksee: jalka ei paljookaan nouse asvaltilta, jalat on koukussa ja pienessä etukumarassa hiihetään mänemään. Hiihosta sitten juohtu mieleen, että pitänee talvella osallistua Finlandia hiihtoon.
Nyt on varsin jännittyny olo, huomenna alkaa uuen näytelmän harjotukset. Siispä tekstiä nyt opettelemaan.